Oana Roman, prima apariţie publică după ce a fost externată. Cum arată vedeta

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, prima apariţie publică după ce a fost externată. Cum arată vedeta © Instagram

Oana Roman a avut prima apariţie publică, după ce a fost externată. Îndrăgita vedetă pare că se simte bine, iar imaginea făcută publică pe reţelele sociale confirmă acest lucru.

Oana Roman şi-a revenit în urma problemelor de sănătate întâmpinate

La finalul săptămânii trecute, Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital din cauza unor probleme de sănătate. Oana Roman este o femeie foarte activă şi implicată în foarte multe proiecte, astfel că, la un moment dat, această oboseală se resimte. Astfel că Oana Roman a fost nevoită să ajungă de urgenţă pe mâinile medicilor.

După două zile în care a fost ţinută sub observaţie, Oana Roman a fost externată, însă lucrurile nu au fost roz nici acasă, pentru că vedeta nu s-a refăcut complet. Chiar ea le spunea fanilor că încă nu este la capacităţile sale absolute şi că este nevoită să stea tot la pat. În aceastră seară, însă, lucrurile par să stea ceva mai bine pentru ea. Oana Roman a luat parte la un eveniment monden, alături de soţul său, iar vedeta pare că se simte mult mai bine.

Cu zâmbetul pe buze, Oana Roman arată foarte bine. Cel mai probabil, grija şi atenţia pe care familia sa i le-a oferit au ajutat-o foarte mult, iar acum Oana Roman este ca şi nouă. Unde mai pui că a purtat şi o rochie superbă, care o făcea chiar să radieze.

Oanei Roman i s-a făcut rău în timp ce se afla botezul fetiţei Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda

"Oana a avut o mică problema şi a trebuit să o duc la un spital. Este vorba despre epuizarea energiei, consumul de energie şi agitaţie. Sper că o sa fie bine, nu că sper, trebuie să fie bine'', a spus Marius Elisei pentru Antena Stars. Marius s-a ocupat în tot acest timp de fiica lor şi de tot ce era necesar. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro