Oana Roman, probleme în căsnicie? "O să ne liniştim după mutare"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, probleme în căsnicie? "O să ne liniştim după mutare" © arhivă

Ca în orice căsnicie, Oana Roman şi Marius Elisei mai au şi neînţelegeri. Mai ales că acum, cei doi se pregătesc să se mute în noua locuinţă, iar stresul îşi spune cuvântul. Oana Roman a fost întrebată de admiratori cum rezolvă micile neînţelegeri, iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea. 

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în anul 2015, iar din povestea lor de dragoste a rezultat o fetiţă: Maria Isabela. Cei doi se iubesc la fel de mult, dar Oana Roman a recunoscut de-a lungul timpului că au mai existat probleme în cuplu.

Se pare că, şi de data asta, chiar înainte să-şi împlinească visul şi să se mute într-o vilă superbă din Pipera, trec printr-o perioadă mai delicată.

Întrebată pe Instagram cum reuşeşte să treacă peste micile neînţelegi dintre ea şi soţ, Oana Roman a răspuns. Vedeta, mereu asumată, a spus că totul este din ce în ce mai greu, dar speră ca totul se revină la normal după ce se mută.

"Din ce în ce mai greu! E o perioadă de mare stres! Dar sper să ne liniştim după mutare", a scris Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, despre divorţ

Oana Roman nu s-a ascuns niciodată şi a spus lucrurilor pe nume, oricum ar fi fost ele. La începutul anului 2019, vedeta a dezvăluit că, la un moment dat, ea şi soţul ei, Marius Elisei, s-au gândit la divorţ. Însă, şi-au dat seama că au o familie frumoasă, că au fost alături unul de celălalt ani de zile şi că pot depăşi orice neînţelegere.

"Au existat momente când eu am fost foarte supărată pe soţul meu şi altele când a fost el supărat pe mine. Aşa este într-o căsnicie… Şi eu, şi el am spus la un moment dat „gata, nu se mai poate, divorţăm”, dar totuşi ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună, că ne iubim, că avem o fetiţă superbă…Celor care susţin că omul ăsta stă cu mine din interes le spun că Marius a stat cu mine când era să mor, m-a cărat la spital şi m-a spălat cu prosopul trei luni de zile când am avut probleme grave de sănătate. Nu am putut să fac duş trei luni, repet, şi omul ăsta m-a şters cu prosopul. Nu poţi să faci aşa ceva dacă nu iubeşti un om", a declarat Oana Roman în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro