Oana Roman, probleme serioase de sănătate. A trebuit să-şi anuleze vacanța la Roma

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, probleme serioase de sănătate. A trebuit să anuleze vacanța la Roma © instagram

Ultima perioadă pentru Oana Roman a fost destul de dificilă, iar acum când credea că toate lucrurile au revenit pe un făgaș normal, iată că probleme încep din nou să apară. Fetița vedetei are probleme serioase de sănătate, iar aceasta a trebuit să anuleze vacanța pe care o avea la Roma. 

Problemele pentru Oana Roman parcă nu încetează să mai apară. După ce în ultima perioadă a avut de depășit mai multe situații în care nu ar fi vrut niciodată să fie, iată că vedeta are din nou probleme, iar de data aceasta destul de serioase, fiind implicată fiica ei. Pentru că se pregăteau să plece în vacanță la Roma, Oana a fost nevoită să-și anuleze zborul deoarece Isa este răcită. 

Toată noaptea trecută Oana Roman a fost alături de fiica ei și nu s-a dezlipit de ea, aceasta simțindu-se foarte rău din cauza febrei destul de ridicate  ”O pazesc și ma rog să scadă febra mai repede”. Vedeta a mărturisit pe contul ei de socializare că nu a dormit toată noaptea, iar probleme cu fiica sa vin după ce toată săptămâna a fost una destul de complicată pentru vedeta. 

Oana Roman susține că tot ce i se întâmplă este din cauza energiilor negative pe care oamenii le transmis, iar de acum nu își mai dorește să spună nimic despre planurile sale de viitoar pentru a nu mai atrage răutăți. 

”Am avut o săptămână urâtă cu multe energii negative pe care le-am resimțit din plin. Din pacate ele s-au prelungit și azi când Isa a făcut febră și ne-am anulat mult așteptata vacanță la Roma. De acum nu mai împart visele și planurile mele cu nimeni. Doar cu Universul ! Prea mult rău si energii negative printre noi pe aici pe Pământ!”, a scris vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro