Oana Roman, reacție după ce s-a aflat că s-a separat de soțul său: "Vreau că Isabela să nu trăiască această suferință"

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, reacție după ce s-a aflat că s-a separat de soțul său: "Vreau că Isabela să nu trăiască această suferință" © Instagram

Oana Roman a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că s-a separat de soțul său, după șapte ani de mariaj. Vedeta a ținut să precizeze care este, de fapt, relația dintre ea și Marius Elisei, după apariția zvonurilor de separare.

Oana Roman a avut un mesaj prin care a ținut să precizeze că nimic nu este bătut în cuie și probabil că există șansa ca pe viitor să se împace, doar timpul va decide. Vedeta a ținut să precizeze că cea mai importantă în acest moment este fetița lor, Isabela, pe care și-au propus să o crească în continuare împreună și să se ocupe amândoi de creșterea ei. 

Vedeta spune că a avut un contraexemplu în separarea părinților său, tatăl ei dorindu-și să rupă orice legătură cu Mioara Roman, lucru pe care ea nu vrea să îl facă. Oana Roman a mai punctat faptul că în mariajul ei existau de mult probleme nerezolvate. 

"În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! 

Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris. Vreau că Isabela să nu trăiască această suferință și îmi doresc că relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. (...) Relația noastră de cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție", a scris Oana Roman

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro