Oana Roman şi Marius Elisei, sărbători împreună. "Aşa e bine şi frumos" 

+3 click pentru
galerie

Oana Roman şi Marius Elisei, sărbători împreună. "Aşa e bine şi frumos" © Instagram

Oana Roman este pregătită pentru un nou capitol din viața ei, după ce a anunțat că a decis să se separe de soțul ei, Marius Elisei. Cei doi încă nu au anunțat că divorțează, însă vedeta pare foarte hotărâtă să o ia de la de zero

Oana Roman a vorbit, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre faptul că a ales să petreacă sărbătorile de iarnă alături de Marius Elisei și fetița lor, împreună, motivând că acest lucru este normal pentru o familie.

"Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şui Crăciunul împreună şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă.", a declarat Oana Roman, la Star Matinal.

Oana Roman spune că anul acesta e special pentru că sunt primele sărbători petrecute în casa nouă, respectiv, vila pentru care a dat 160.000 de euro.

"Fac ce fac oamenii de sărbători..stau acasă, în ăprimul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate... plec la munte de Revelion mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile.", a mai spus Oana Roman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro