FOTO / De când a slăbit, Oana Roman este de nerecunoscut: „Mândră de noua mea siluetă”

+3 click pentru
galerie

FOTO / De când a slăbit, Oana Roman este de nerecunoscut: „Mândră de noua mea siluetă” © Instagram

Oana Roman s-a pus serios pe treabă și a reușit să slăbească extrem de mult, astfel că acum este de nerecunoscut! Vedeta a obținut o super-talie și este în continuă transformare. 

Oana Roman s-a săturat până peste cap de criticile pe care le-a primit, de-a lungul timpului, așa că s-a pus pe slăbit. Mai mult, rezultatele deja se văd, iar vedeta se simte cum nu se poate mai bine și mai mândră de noua ei siluetă, după cum le-a arătat și internauților, pe pagina ei de Istagram, acolo unde a început să posteze și mai multe imagini. „Mândră de noua mea siluetă” a scris Oana Roman, pe Instagram.

Vedeta a trecut prin șase săptămâni draconice, de diete, sport și diverse proceduri, iar rezultatul l-a împărtășit cu admiratorii ei.

„După mai puțin de 2 luni de proceduri de remodelare corporală, sport si dietă, cam astea sunt rezultatele. Stânga înainte, dreapta după. Minus cam 6 kg si minus 4 cm cam pe peste tot!”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare, acolo unde a postat și o fotografie înainte și după. Rezultatele sunt clare, iar fanii au sărit să o felicite pentru ambiție și pentru evoluția clară.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro