Oana Roman pleacă într-o mult așteptată vacanță. Sărbătorește 5 ani de căsătorie cu Marius Elisei

+3 click pentru
galerie

Oana Roman pleacă într-o mult așteptată vacanță. Sărbătorește 5 ani de căsătorie cu Marius Elisei © Instagram

Vara este sezonul vacanțelor, așa că până și extrem de ocupata Oana Roman a decis să facă pauză de la toată munca pe care o prestează zilnic. Vedeta a așteptat cu multă nerăbdare acest moment, mai ales că nu va fi doar o vacanță, ci și o aniversare!

În doar câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei împlinesc cinci ani de căsnicie. Cei doi vor sărbători într-o minunată vacanță, petrecută într-o destinație pe care fata lui Petre Roman nu a dezvăluit-o încă.

„Gata de vacanță! De un an aștept să plec într-o vacanță. N-o să fie lungă, doar de câteva zile. Dar sunt foarte fericită pentru că mergem și sărbătorim, eu și Marius, 5 ani de când ne-am căsătorit, pe 15 iunie”, a anunțat Oana Roman, pe rețelele de socializare.

Fetița Oanei Roman a terminat grupa mijlocie

Oana Roman a împărtășit cu prietenii virtuali acest moment de bucurie și de mândrie. Vedeta este fericita mamă a unei „absolvente” de grupă mijlocie, care de la anul va deveni și elevă!

„Astăzi Isa a terminat grupa mijlocie! Nu îmi vine să cred că la anul deja merge la școală! Mulțumesc din tot sufletul grădiniței și întregului personal pentru grija purtată Isei încă de când avea 2 ani! Eu și @eliseimarius suntem tare mândri și fericiți și suntem recunoscători Bunului Dumnezeu pentru așa un copil minunat!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro