Oana Roman a vorbit cu părinții lui Răzvan Ciobanu, la înmormântare: „Mama lui mi-a mulțumit”

+3 click pentru
galerie

Oana Roman a vorbit cu părinții lui Răzvan Ciobanu, la înmormântare © Instagram

La câteva săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu, Oana Roman continuă seria de dezvăluiri tulburătoare despre creator. Sau, mai exact, despre familia acestuia.

Oana Roman a vorbit despre cuvintele pe care ea și părinții lui Răzvan Ciobanu le-au schimbat, la înmormântarea designerului. Vedeta s-a declarat uluită de „circul” făcut după moartea creatorului și a precizat ce sentimente îi încearcă pe părinții acestuia.

„Este incalificabil ce se întâmplă în România după ce se stinge o persoană publică, iar ceea ce s-a întâmplat după ce a plecat Răzvan m-a şocat. Nu a fost prima oara când s-a făcut circ după moartea unei vedete pentru că aşa ne place nouă să scormonim, să comentăm, să nu lăsăm omul să se odihnească în pace.

La înmormântarea lui am vorbit doar puţin cu părinţii lui care par nişte oameni buni şi cerebrali. Mama lui mi-a mulţumit că am mers la cimitir, deşi nu avea de ce să o facă. M-am dus acolo pentru că aşa am simţit şi pentru că l-am apreciat enorm pe Răzvan. Părinţii lui suferă, dar o fac cu demnitate, iar eu cred că ar trebui să-i lăsăm să-şi plângă tragedia care s-a abătut asupra lor”, a spus Oana Roman, pentru wowbiz.ro.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro