Oana și Catinca Roman nu își mai vorbesc deloc, după ce a rupt relația cu tatăl ei. "Așa a gândit el să facă"

+3 click pentru
galerie

Oana și Catinca Roman nu își mai vorbesc deloc, după ce a rupt relația cu tatăl ei. "Așa a gândit el să facă" © Arhiva

Oana Roman a rupt orice fel de legătură cu tatăl ei. Deși în merge foarte bine pe plan profesional, pe plan personal a avut parte și de dezamăgiri, mai ales din partea ființelor dragi.

Recent s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, însă nici cu ceilalți membri ai familiei lucruriele nu stau deloc bine. A întrerupt orice fel de legătură cu tatăl ei, fostul premier al României, Petre Roman, dar și cu sora ei vitregă, Catinca Zilahy.

"Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împre­jurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui.", a declarat Oana Roman, pentru Viva!

Nici cu sora ei, Catinca Roman, nu mai vorbește, iar Oana Roman mărturisește că totul a pornit de atunci când Mioara Roman a rămas pe drumuri, iar Oana i-a certut ajutorul Catincăi, sprijin care, spune ea, nu a venit niciodată.

"Ultima oară am vor­bit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj", a mai spus Oana Roman

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro