Oana și Laurențiu de la „Dragoste fără secrete”, topiți de dorul băiețelului lor! Mama Oanei i-a liniștit, în direct

+3 click pentru
galerie

Oana și Laurențiu de la „Dragoste fără secrete”, topiți de dorul băiețelului lor! Mama Oanei i-a liniștit, în direct © captură video

Astăzi, Bianca Sârbu le-a făcut o mare surpriză și Oanei și lui Laurențiu. Mama Oanei a intrat în legătură telefonică directă pentru a-i liniști pe cei doi participanți că lucrurile sunt foarte bine acasă și copilul lor este în siguranță.

Bianca Sârbu a știut că participanții de la „Dragoste fără secrete” se topesc de dorul familiei și al casei, așa că pentru fiecare, a pregătit o surpriză telefonică. În direct, pentru Oana și Laurențiu a intrat mama Oanei, iar cei doi concurenți au fost extrem de încântați de acest lucru. 

„Am avut și noi suișuri, coborâșuri, dar suntem bine. Tot ce vreau să știu este că totul este bine, că David este bine. Mai spune cuvinte noi? Mă emoționează dincolo de orice limită...” a spus Oana, mamei sale, la tv. 

„Ce să fac, sunt cu Daviduț. Astăzi Daviduț a fost școlar, împăreună cu mine, la școală. A încheiat medii, s-a ocupat de cataloage. Am avut impresia că ați avut ceva probleme, sunt bucuroasă că am intrat în direct. Vreau să o rog să aibă grijă de alimentație și de starea emoțională, care se încarcă...să fie bine. David este cu soțul în curte. El abia acum începe să vorbească. David zice mami, nana. Avem grijă de copil ca de ochii din cap!” a spus și mama Oanei de la „Dragoste fără secrete”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro