Ce s-a întâmplat cu Oana şi Laurenţiu, după ce au ieşit din casa "Dragoste fără secrete". Mulţi se aşteptau la asta

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu Oana şi Laurenţiu, după ce au ieşit din casa "Dragoste fără secrete". Mulţi se aşteptau la asta © Facebook

Oana şi Laurenţiu sunt unii dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi de la "Dragoste fără secrete". Deschişi, serioşi şi încrezători, cei doi au reuşit să facă faţă cu brio celor trei luni de concurs şi au rămas cu capul sus până la final.

Chiar dacă mulţi concurenţi au plecat, apoi au revenit, alţii au făcut scandal, s-au certat, iar când au plecat nu au făcut-o chiar pe uşa din faţă, ei bine, Oana şi Laurenţiu de la "Dragoste fără secrete" au ştiut mereu să stea în banca lor şi să se bazeze unul pe celălalt.

Oana şi Laurenţiu au rezistat pe toată perioada concursului, pentru că singurul lor gând a fost acela de a câştiga apartamentul pentru fiul lor. Nu au fost ei cei care au plecat cu cheia apartamentului, însă au ştiut să le cucerească inimile fanilor care i-au susţinut şi le-au fost alături.

Nu le-a fost deloc uşor în competiţie, pentru că mereu gândul le-a fost la copilul lor, însă Oana şi Laurenţiu au fost puternici pentru că s-au bazat unul pe celălalt. După ce au ieşit din emisiune, mulţi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ei.

Ei bine, aşa cum mulţi bănuiau, Oana şi Laurenţiu sunt bine şi mai fericiţi ca niciodată pentru că sunt alături de fiul lor. Cei doi muncesc, iar atunci când au timp liber fac tot ce le stă în putinţă pentru a se juca cu micuţul lor. În plus, pentru că au fost susţinuţi pe toată perioada concursului, Oana şi Laurenţiu sunt foarte deschişi faţă de oamenii care le-au fost alături, astfel că postează destul de des imagini din vacanţe sau pur şi simplu din timpul lor liber, cei doi ştiind cât de mult se bucură fanii să-i vadă împreună şi fericiţi. "O familie frumoasă alaturi de prinţişorul frumos, să vă trăiască, Sunteți minunați! Să vă trăiască băiețelul ❤️❤️❤️❤️", le-au transmis prietenii pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro