Oana Zăvoranu a dat cărţile pe faţă. De ce s-a retras de la tv

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu © Foto: Instagram

Oana Zăvoranu este o persoană directă şi răspunde tuturor întrebărilor şi curiozităţilor fanilor. Frumoasa vedetă a fost întrebată în ultimul timp de ce apare rar la tv şi, mai ales, de ce a ales să retragă din televiziune. Ei bine, răspunsul Oana Zăvoranu nu a întârziat să apară.

Frumoasa vedetă a precizat că nu mai apare ca înainte la tv din simplul motiv că a ales să se concentreze foarte mult pe propriie proiecte. Oana Zăvoranu munceşte din greu pentru visurile sale şi are surprize mari pentru fani, una dintre acestea fiind emisiunea pe care o pregăteşte pe Youtube.

CITEŞTE ŞI: Oana Zăvoranu nu le iartă nici în 2019 pe influenceriţe. ''Nu le mai daţi crezare acestor nimeniuri''

“Nu sunt certată cu nici o televiziune…. chiar am relații foarte bune cu toate și le mulțumesc tururor pentru invitațiile aproape zilnice care îmi sunt adresate? Promit că le voi onora pe unele dintre ele, în măsura în care simt să o fac și am timp. În acest moment, chiar sunt focusată pe multe proiecte personale la început de an. Emisiunea mea de pe YouTube, prima mea colecție vestimentară, parfumuri, clinica noastră, lansarea spectaculoasă a site-ului meu oficial și încă câteva proiecte.

Anul asta mi-am stabilit standarde extrem de înalte și cu ajutorul lui Dumnezeu, al forțelor proprii, ambiției și al echipei pe care mi-am format-o se vor realiza toate, rând pe rând. Gândirea pozitivă este cheia succesului în orice. Și foarte important, eliminarea tuturor persoanelor negative și nocive din preajmă, calitate nu cantitate, și mai mult relații de muncă și colaborare, decât „prietenii” false și obositoare care te storc de energie și nu îți aduc nici un câștig.

Dragii mei sunt extrem de fericită că așteptați toți atât de mult emisiunea mea de pe canalul meu de YouTube. Lucrez la ea de zor, facem decorul, cumpărăm lumini, camere, microfoane și tot ce este necesar pentru ca această emisiune să fie tot ce trebuie, vă doriți și vă lipsește. Așteptările sunt mari și emoțiile și mai mari pentru mine, decât am avut la orice altă emisiune am prezentat până acum! Și asta pentru că este ceva care ține de mine. Vreau să am tot ce nu am avut când îmi doream și lucrurile nu țineau doar de mine. Țineți-mi pumnii și vă promit că așteptarea o să merite”, a spus Oana Zăvoranu pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro