Oana Zăvoranu a plâns în direct, la TV. Cine este singura persoană care a făcut-o să cedeze

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a plâns în direct, la TV. Cine este singura persoană care a făcut-o să cedeze © Arhivă

Oana Zăvoranu a fost mereu o adevărată forță a naturii, fără nicio reținere în a se exprima fără nicio problemă și fără nicio reținere. A fost mereu tranșantă și sinceră, parcă o adevărată doamnă de oțel. Dar, nu este nici ea de neclintit!

Au fost câteva dăți când vedeta a izbucnit în lacrimi, chiar în direct, iar una dintre aceste ocazii îi este atribuită uneia dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Timp de ceva ani, Oana Zăvoranu și Pepe s-au iubit cu patos. Cei doi au luat-o ulterior pe drumuri separate, însă nu și fără un scandal de proporții

Oana Zăvoranu a plâns în direct

În plin conflict cu fostul ei soț, Oana Zăvoranu, acum câțiva ani, își striga dorul față de bărbatul pe care l-a iubit ca pe ochii din cap. Mama ei, Mărioara, care încă era în viață la vremea respectivă, spunea că o durea sufletul atunci când vedea cât de mult tânjea fiica ei după celebrul artist.

„Îmi lipsește mult Pepe. Aș vrea să-i spun acest lucru. Noi nu am mai vorbit de la divorț. Nu îi doresc răul”, spunea Oana Zăvoranu, printre lacrimi, la „Acces Direct”. „Îmi lipsește Pepe cel de altă dată, nu cel de acum. Nu știu dacă îl mai iubesc, dar nu mă lasă indiferentă. Mi-aș fi dorit mult să putem să rămânem prieteni măcar. Aș vrea să pot să îl sun să îi spun că îmi lipsește mult. Puteam să ne despărțim frumos, pentru că nu eram singura femeie care greșisem sau făcusem ce făcusem.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro