Oana Zăvoranu reacţionează după ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica în azil. "Am luat-o cu râie de acolo şi slabă"

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu reacţionează după ce a fost acuzată că şi-a abandonat bunica în azil. "Am luat-o cu râie de acolo şi slabă" © Instagram

Oana Zăvoranu a fost acuzată că şi-a abandonat bunica într-un azil şi că nu i-ar mai fi păsat de soarta ei. Deranjată de aceste acuzaţii nefondate, frumoasa actriţă a ţinut să-şi spună punctul de vedere.

Oana Zăvoranu îl acuză, la rândul ei, pe directorul azilului

Vedeta a fost acuzată că nu îi pasă de soarta bunicii sale şi că nu i-a plătit acesteia şederea în azilul de bătrâni în care a stat. Nimic mai neadevărat, spune Oana Zăvoranu, care are în apărarea ei faptul că a câştigat procesul în primă instanţă. De asemenea, Oana Zăvoranu a declarat pentru Antena Stars că, de fapt, directorul azilului nu face decât să se folosească de numele vedetei şi chiar să arunce cu noroi în ea.

Oana Zăvoranu a încercat de multe ori să o ia pe bunica ei din azil, dar din păcate, din cauza legilor acest lucru nu s-a putut, până când în cele din urmă statul i-a dat dreptate. În plus, Oana Zăvoranu nici nu a semnat un contract cu acel azil, astfel că nu avea ce plăţi să efecteze.

„Eu nu am semnat niciun contract pe baza căruia să stea în azilul acestui mare om de afaceri, care de fapt, e vai de capul lui. Am luat-o cu râie de acolo şi slabă, vai de capul ei. Încercând să o luăm de câteva ori şi până nu am câştigat în primă instanţă, nu ne-au lăsat să o luăm. Luaţi-o, dar nu o luaţi, că pot să mulg bani de la tine şi pot să spun pe la tv că ai abandonat-o - chestii de fac oamenii mărunţi. Nu aveam cum să îmi achit datoriile, din moment ce eu nu am semnat niciun contract cu azilul respectiv. În perioada aceea, în apartament stătea o individă, prietenă cu mama şi ea a semnat actele cu acest azil, de unde am luat-o” a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro