Oana Zăvoranu, năpădită de aminitiri. "Îţi marchează existenţa". FOTO

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu, năpădită de aminitiri. "Îţi marchează existenţa". FOTO © Instagram

Oana Zăvoranu a scos "cutia cu amintiri" şi a găsit o fotografie de acum 12 ani, care a emoţionat-o aşa cum mai rar vezi! 

Când motanul ei, Marty, a murit, Oana Zăvoranu nu a putut suporta durerea şi l-a împăiat. De asemenea, sângele l-a păstrat într-o amuletă. Acum, vedeta şi-a amintit cu drag şi totodată cu durere de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de Marty, motanul ei.

Oana Zăvoranu a ţinut să menţioneze că Marty este "copilul blănos" care i-a marcat existenţă şi că nimeni nu îi va putea locul în sufletul ei.

"O poză de acum 12 ani alături de sufletul și regele inimii mele MARTY THE KING, îmi umple sufletul și mintea de amintiri pe care le prețuiesc mai mult că pe orice...u n suflet care îmi amintea prin aceeași privire de tată, un suflet care a stat lângă mine nedezlipit în cele mai grele și triste momente din viața mea. De aceea, Marty rămâne unic și am decis să îl țin lângă mine pentru totdeauna ♥️♥️♥️

Marty, te iubește mama ta mai mult decât pe oricare altul, indiferent câți copii vor mai fi sau sunt... în viață un singur copil blanos îți marchează existența, iar acela fără vreun dubiu, AI FOST TU COPILUL MEU FRUMOS, BUN, INTELIGENT, SOFISTICAT, SENSIBIL, IUBITOR CA NIMENI ALTUL ȘI ARISTOCRAT PÂNĂ ÎN MĂDUVA OASELOR! 👑 Prețuiesc fiecare secundă petrecută lângă tine și ești în fiecare zi în sufletul meu, puiul meu frumos cu ochii că cerul. LOVE YOU FOREVER MY ANGEL BOY 😻😻😻🙏🙏🙏♥️♥️♥️👑👑👑", a scris Oana Zăvoranu pe reţelele de socializare.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro