Oana Zăvoranu îi face praf pe Brigitte și pe Pastramă: „Nunta jalnică, cu iz de cămin cultural”

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu îi face praf pe Brigitte și pe Pastramă „Nunta jalnică, cu iz de cămin cultural” © Instagram

Oana Zăvoranu nu a fost deloc impresionată de nunta lui Brigitte și a lui Pastramă, eveniment care a fost în prim plan în ultimele câteva zile. Vedeta a făcut comentarii acide, în care îi critică pe proaspeții însurăței pentru organizarea evenimentului.

„M-am uitat și eu la tv, (după mai bine de două luni, cine m-o fi pus nu știu) și m-am oripilat văzând ce subiecte de maximă și neprețuită importantă au abordat azi toți… Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenția… mare atenție da!!!…că și-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….și acum e ‘vedetă și ginerică pe deasupra…na !!! ? Și ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiți de Cambogia ? Doamne ferește, câtă slutenie și prostituție pentru o amărâtă de audiență, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac! Am ajuns la concluzia certă, că trăim niște vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bișnițari, travestite, cămătari, retarzi,cretine, pleavă de cea mai joasă speță, ca să îndobitocească creiere pe bandă ? Nuuuuu ai cum… nu ai cum să îmi dai de dimineață până seara numai șobolani, pardon,concurenți ținuți captivi în niște case, (pe fix toate posturile tv), care nu fac nimic altceva decât să bată câmpii a pagubă, și să devină, cică, din niște particulari fără haz, aceste ‘vedete care mâine -poimâine se întâlnesc pe culoarele tv cu mine și mă întreabă dacă nu îi știu!?? Păi cum să nu vă știu sărăciilor?”, a fost o parte din mesajul Oanei Zăvoranu.

Brigitte şi Florin Pastramă, adevărul despre sarcină

Petrecerea de nuntă s-a terminat luni dimineaţă, la ora 7. De la eveniment, Brigitte şi Florin Pastramă au mers direct la analize. Cei doi vor o sarcină asistată, aşa că procedurile trebuie făcute cât mai repede.

În jurul orei 15:00, Brigitte a ieşit din... anestezie.

„Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate-1 am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună... vedem”, a declarat Brigitte la o emisiune TV.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro