Ce urăște Oana Zăvoranu din tot sufletul! „O găsesc ca fiind tristă”

+3 click pentru
galerie

Ce urăște Oana Zăvoranu din tot sufletul! „O găsesc ca fiind tristă” © Instagram

Întotdeauna o femeie asumată, care spune lucrurilor pe nume, indiferent de cum ar fi ele! Așa am putea s-o caracterizăm pe Oana Zăvoranu în câteva cuvinte. Are tot ce și-ar putea dori, dar există ceva ce o enervează la culme... Nu vorbim de familia Kardashian, cel puțin nu de data asta! 

Știm cu toții că Oana Zăvoranu are o părere proastă despre modul în care femeile din familia Kardashian influențează tânăra generație. Însă, așa cum am menționat în rândurile anterioare, e ceva ce o scoate din sărite și mai tare, în fiecare săptămână! De când se știe, Oana Zăvoranu a avut o „problemă” cu o anumită zi a săptămânii. Vorbim despre... duminică! 

La fiecare sfârșit de săptămână, Oana Zăvoranu se bucură de zilele de vineri și sâmbătă, dar se gândește cu groază că urmează și duminica. Nu de puține ori vedeta le-a mărturisit fanilor că ziua de duminică, pentru ea, „e horror”. 

„Vine weekend-ul... Adică, vineri și sâmbătă, zilele care îmi plac mie cel mai mult 😉 ....după care vine Duminică, care e horror 🤨 ”, a scris Oana Zăvoranu în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

De fiecare dată, Oana Zăvoranu și-a îndemnat admiratorii să se bucure de zilele de vineri și sâmbătă și să se încarce cu energie pentru săptămâna ce urmează și ca să treacă cu bine și peste ziua de duminică.

Așa că, să ne bucurăm de zilele astea, și să ne încărcăm de energia necesară pentru săptămâna care vine 😎 Mereu îți trebuie maxim ca să poți fii învingător 🤩” a mai precizat Oana Zăvoranu.

Pare-se că admiratorii vedetei îi înțeleg nemulțumirea, dat fiind faptul că mesajele lor curg de fiecare dată, când vine vorba de „ziua horror de duminică”.

„Exact pentru mine weekend, înseamnă doar vineri și sâmbătă, urăsc duminica, o găsesc ca fiind o zi tristă”, este unul dintre comentariile fanilor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro