Oana Zăvoranu, detalii din viaţa sa: "Gata să o iau de la început"

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu, detalii din viaţa sa: "Gata să o iau de la început" © Instagram

Oana Zăvoranu a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie puternică şi ambiţioasă. Indiferent de urcuşurile şi coborâşurile pe care le-a întâmpinat, vedeta a reuşit să găsească soluţii pentru orice problemă. Iată ce detalii ascunse a dezvăluit actriţa despre viaţa sa!

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai iubite vedete din showbizul autohton. Fie că este vorba despre evenimentele mondene, fie despre apariţiile televizate, actriţa este mereu cu zâmbetul pe buze şi radiază de fericire. Chiar dacă dă dovadă de un optimism de admirat, viaţa frumoasei brunete nu a fost întotdeauna roz.

Actriţa are o viaţă pe care mulţi şi-o doresc. Cu o carieră de succes şi un iubit minunat, Oanei Zăvoranu nu îi mai lipseşte nimic. Însă până să ajungă la toate astea, vedeta a trecut prin multe încercări ale vieţii. Frumoasa brunetă le-a povestit despre toate acestea fanilor săi, pe reţelele de socializare, fiind la fel de transparentă cum ne-a obişnuit.

"Orice parte negativă ascunde una pozitivă şi nu ştii niciodată cum o întâmplare din care părea că nu mai poţi ieşi, se poate dovedi datorită inteligenţei tale, a fi cea care te salvează în ultimul moment 😎", aşa şi-a început Oana Zăvoranu mesajul.

În continuare, vedeta le-a povestit admiratorilor săi despre ce înseamnă mai exact viaţa ei şi despre cât este de mândră de propria persoană.

"Asta a fost de când mă ştiu viaţa mea, agonie şi extaz, victorii şi înfrângeri, prieteni şi duşmani, îngeri şi demoni, dragoste şi ură, înălţare şi decădere.... dar mereu EU, capabilă să privesc în ochi pe oricine fără să trebuiască să îmi feresc privirea, gata să o iau de la început şi în final, puternică, norocoasă şi învingătoare 💪✌️👊 Mulţumesc lui Dumnezeu🙏Love, Oana ♥️", a mai spus vedeta pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro