Oana Zăvoranu își pune soțul la încercare? Cum „profită” actrița de perioada izolării. „Statul în casă poate fi benefic pentru a-ți testa relația”

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu își pune soțul la încercare? Cum „profită” actrița de perioada izolării. „Statul în casă poate fi benefic pentru a-ți testa relația” © Instagram

Oana Zăvoranu îl supune la teste pe Alex Ashraf? Frumoasa actriță și-a șocat admiratorii cu un mesaj surprinzător, în timp ce se află alături de soțul ei în izolare.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai iubite vedete din showbizul autohton. Pe lângă talentul său incontestabil în domeniul artistic, îndrăgita actriță s-a făcut remarcată de-a lungul carierei sale și prin stilul său excentric, caracteristic.

Actrița a demonstrat de fiecare dată că este o femeie puternică și asumată, care nu se ascunde după deget, iar declarațiile sale au fost mereu surprinzătoare. La fel s-a întâmplat și de această dată când Oana Zăvoranu și-a uimit admiratorii care o urmăresc pe rețelele sociale cu o dezvăluire. 

Având în vedere situația dificilă în care ne aflăm, Oana Zăvorau și soțul său au hotărât să stea în casă. Potrivit spuselor artistei, această izolare are și o parte bună, deoarece este o ocazie prin care te poți testa atât de tine, cât și pe partenerul tău.

„Statul ăsta în casă poate fi benefic pentru a-ți testa relația, partenerul, căsnicia, soțul, iubitul, copilul, soacra, frații, familia în general, prieteniile, dragostea, afacerile, pasiunile, tăria de caracter, anduranța la tot ce nu știai că poți sau nu poți, nervii, propriile frământări sau trăiri emoționale, talentul de a te menține frumoasă pentru tine și cel pe care îl iubești și te iubește și alte lucruri care nu îmi vin în minte în momentul ăsta.... dacă am dreptate, să îmi ziceți... dacă îmi scapă ceva... la fel 😁 Cu dragoste, Oana 🥰”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro