Oana Zăvoranu, mesaj critic la adresa femeilor: "Nu te tunde ca tractoriştii"

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu, replică dură © Facebook

Oana Zăvoranu este una dintre vedete autohtone care şi-a păstrat stilul de-a lungul timpului şi care arată mereu "ca scoasă din ţiplă". Ea nu se teme să spună lucrurilor pe nume, indiferent de cât de gravă ar putea fi situaţia. Acest lucru l-a facut şi astăzi, când a criticat felul în care femeile aleg să se aranjeze. 

Admiratorii îi cer sfaturi, iar Oana Zăvoranu încearcă să le răspundă cât de des poate, în stilul caracteristic. Prin intermediul cuvintelor tăioase, bruneta consideră că femeile îşi vor îmbunătăţi aspectul fizic şi vor conştientiza greşelile pe care le fac.

"Asta e cheia succesului, în a găsi ce anume te avantajează din toate punctele de vedere, ascunzând ceea ce ai urât. Gen, dacă eşti năsoasă, cum naiba să te tunzi scurt şi să îţi dai părul dupa ureche? Esti nebună? Pai primul lucru pe care îl vad, îţi văd nasul ăla mare! Nu e logic, că doar tu mi-l arăţi? Sau dacă ai ochii mai departaţi aşa, genul ’peşte’ (ştim noi prin showbiz din astea), pe la tample asa, nu îţi face linie cu tuş sau creion negru care să ţii facă pe saracii ochi şi mai depărtat de nas decât sunt deja... şi după te miri de ce nu îţi ‘prinde’ lumea privirea... pe bune? E logic ce zic? E bine când habar n-ai de chestii din astea, să întrebi pe cineva care ştie mai bine decât tine. Exclus să întrebi altă toampă. Sau dacă eşti grăsuţă la faţă, lasă naiba părul lung să cadă pe lângă faţă, chiar şi lins aşa, că îţi face faţa mai slabă, te subţiază. Nu te tunde ca tractoriştii, scurt, că o sa arăţi ca o lună plină la faţă. Sunt chestiuni de bun simţ la care eu vă voi răspunde când pot, pentru că îmi trimiteţi mii de întrebari şi sunt onorată că vedeţi în mine un om care vă poate sfătui.😊 De bine adică.😜 În opinia mea, de condamnat sunt alea sau ăia care se cred atotştiutori şi dintr-un orgoliu prostesc şi tărănie coclită, nu întreabă", a scris Oana Zăvoranu pe contul personal de Facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro