Oana Zăvoranu, mesaj după ce a recunoscut că i-a scris lui Pepe: „Ce e mai bun abia acum începe”

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu, mesaj după ce a recunoscut că i-a scris lui Pepe © Instagram

Anul 2020 se anunță unul al noilor începuturi pentru Oana Zăvoranu. După ce a recunoscut că a îngropat securea războiului cu Pepe, transmițându-i un mesaj prietenesc cu ocazia Sărbătorilor, bruneta a transmis niște cuvinte optimiste și la trecerea dintre ani.

Oana Zăvoranu pare hotărâtă să facă pace cu ea însăși și să pășească în noul an ca o altă persoană. Acum câteva zile, a recunsocut că a făcut un pas uriaș, unul la care nu ar fi recurs niciodată acum înainte. A întins o ramură de măslin către Pepe, fostul soț cu care s-a războit și cu care nici măcar nu mai vorbise de ceva vreme.

Oana Zăvoranu, pace și renaștere în noul an

Pe Instagram, vedeta a postat o poză alături de actualul soț, Alex Ashraf, imaginea fiind însoțită de un mesaj plin de optimism și iubire.

„Suntem puternici împreună, ne iubim, suntem frumoși și sănătoși, iar asta e tot ce contează... ce e mai bun abia acum începe pentru noi doi 🥰 Așteptăm anul nou cu tot ce are el mai frumos să ne ofere. Vă dorim fericire, dragoste, sănătate și să se împlinească tot ce vă puneți în minte. A....și liniște sufletească, știu că sună puțin stereotip, dar contează mai mult decât vă imaginați 😊

Love, Oana & Alex ♥️”, a transmis Oana Zăvoranu.

Vedeta a recunoscut că a făcut pace cu ea însăși și că a găsit puterea, după mulți ani, să îngroape securea războiului cu Pepe și să închidă acest capitol odată pentru totdeauna. I-a scris un mesaj de Crăciun, unul căruia Pepe nu i-a răspuns, însă actrița a declarat că nu asta contează. A mărturisit și că, în urmă cu mulți ani, a dorit să îl despartă pe Pepe de Raluca Pastramă – nu pentru că îl voia înapoi, ci pentru că avea multă ură pe el.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro