Oana Zăvoranu și Alex Ashraf le dau peste nas celor care i-au văzut despărțiți. Mesajul transmis de vedetă

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf le dau peste nas celor care i-au văzut despărțiți. Mesajul transmis de vedetă © Instagram

După ce mai mulți oameni îi vedeau deja despărțiți din cauza unei așa zise infidelități, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf le dau peste nas celor care au încercat să bage fitile în relația lor. De ziua de naștere a iubirii vieții lui, vedeta i-a transmis un mesaj simplu și plin de dragoste.

Pe 31 octombrie, a fost ziua de naștere a lui Alex Ashraf, iar soția lui i-a transmis câteva cuvinte în mediul online. Alături, o minunată poză în care ea îl sărută și ea zâmbește larg și senin.

„La mulți ani soțul meu, să ne iubim și să fim fericiți așa cum am fost mereu. Să mă iubești așa cum numai tu știi și eu pe ține ♥️ Să fii sănătos și fericit alături de familia ta care te iubește mult ♥️”, a scris Oana Zăvoranu.

Mesaj dur, după ce s-a scris că soțul a înșelat-o

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu răbufnea, fiind enervată de anumite poze care îl aveau drept protagonist pe soțul ei. Pentru că erau alături de o altă femeie, existând implicația că acesta ar fi înșelat-o, diva a explodat și a transmis un mesaj tranșant pe rețelele de socializare.

„Spre marea voastră dezamăgire dragostea noastră este reală, pură, profundă și nu poate fi deranjată de poze jalnice pe care puteți să vi le băgați direct în c** în loc de supozitor, că și așa nu prea aveți ‘scaune’ am auzit 🥴 (...) Vă asigur, că dacă am vreodată ceva de spus important, O VOI FACE PERSONAL, CĂ AVOCAȚII NEPLĂTIȚI SUNT ÎNTOTDEAUNA PROȘTI!”, a fost o parte din mesajul extrem de dur al Oanei Zăvoranu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest