Oana Zăvoranu, ”păcălită” la un salon de înfrumusețare! ”E prima și ultima dată, gata”

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu a fost ”păcălită” la salon © Instagram

Oana Zăvoranu pare întotdeauna abia ”scoasă din țiplă”. Deși până acum își făcea singură manichiura, vedeta s-a gândit să le acorde o șansă și cosmeticienelor. Zis și făcut! A fost la salonul de înfrumusețare la care merge de peste șapte ani, însă rezultatul nu a fost pe placul ei. Bruneta s-a simțit ”păcălită” și a spus că va continua să-și facă singură manichiura. 

Focoasa brunetă a ajuns repede acasă și nu a știut cum să șteargă oja pe care manichiuristele i-o aplicaseră pe unghii. Nu numai că s-a simțit ”păcălită”, dar se simțea de parcă nici nu mai sunt mâinile ei.

„M-au „păcălit” fetele la salonul unde mă duc de peste 7 ani constant și unde îmi fac părul, cosmetica și pedichiura (mani niciodată, aia mi-o fac numai eu) și m-au dat de câteva zile cu ojă vișinie pe unghiile mele scurte de la mână! Simt că mă ține cineva constant de degete și când îmi trec mâinile prin față am senzația că sunt mâinile altcuiva. Le-am șters și nu mai îmi dau niciodată… de parcă până acum mi-aș mai fi dat!  E prima și ultima, gata! După cum m-au păcălit și mi-au dat și o sticlă de bere în mână, din care am băut două guri…yac !?. Mă gândeam la alea cu gheare lungi și la bețivele de prin cluburi și restaurante care toarnă în ele ca la balamuc… Urât mi-a fost mereu de femeia beată și cu gheare lungi”, a scris Oana Zăvoranu pe internet.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest