Oana Zăvoranu, de invidiat la 45 de ani! S-a afișat aproape goală, iar fanii au luat-o razna

+3 click pentru
galerie

Oana Zăvoranu, de invidiat la 45 de ani! S-a afișat aproape goală, iar fanii au luat-o razna © Instagram

Timpul trece, dar se pare că Oana Zăvoranu este la fel de sexy ca atunci când avea 20 de ani1 Deși a ajuns la vârsta de 45 de ani, focoasa brunetă nu vrea deloc să îmbătrânească, iar de curând și-a surprins fanii cu o ipostază super sexy!

Obrazul subțire cu cheltuială se ține! Pentru a fi mereu în formă și pentru a avea forme de invidiat, Oana Zăvoranu investește foarte mult în imaginea ei și vrea tot ce este mai bun pentru corpul și pentru organismul său. Așa se face că bruneta a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care le arată fanilor ce tratamente corporale face, dar atenția acestora a fost îndreptată către formele ei de invidiat!

Oana Zăvoranu s-a fotografiat topless, într-o pereche de bikini minusculi, pe o masă de masaj, acolo unde își face mai multe tratamente de întreținere, pentru a fi mereu cea mai sexy! Cuașa forme de invidiat, fanii nu puteau să nu-i adreseze brunetei cele mai obraznice comentarii, așa că au înroșit butonul de like și i-au făcut complimente pe măsură!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro