Oase se întoarce în cel mai dur reality-show, la Asia Express! "Să o dau în bară și aici"

Oase se întoarce în cel mai dur reality-show, la Asia Express! "Să o dau în bară și aici" © captura video

Şi-a rupt oasele, în Asia Express iar acum a decis să se întoarcă! Nu s-a lecuit, aţi spune. Ei bine, aţi avea dreptate. Pentru că Oase se întoarce în cel mai dur reality show, împreună cu superba Gina Pistol.

El este Oase, îl ştiţi de fapt din Drumul Elefantului şi atât de bine s-a descurcat, încât în noul sezon al celui mai dur reality-show din România va avea rolul de co-prezentator, alături de Gina Pistol. Simpaticul Oase este foarte entuziasmat și speră că se va descurca în aventură, alături de noile echipe de concurenți. 

Oase, nerăbdător să plece în Taiwan

"Să o dau in bară si aici!  Eu altă explicaţie nu am!  O sa ma distrez foarte tare si atat.Eu ma duc acolo, ma distrez, atata timp cat nu-mi da nimeni elefantul ala. Imi aduc aminte cand a trebuit gina sa traga elefantul nostru, si nu as vrea sa mai fiu in locul ala. Este o experienta foarte tare sincer, eu acuma m-am bucurat din calitate de concurent, acum fiind lângă, ca ce-oi face eu, acum mi se pare şi mai tare!", a spus Oase, la Acces Direct

"Să mă ajute! Hai, mă, nu e adevărat, eşti foarte simpatic, un simpatic simpaticule! Vedeţi, unii cu munca, alţii cu distracţia! Ce să zic...Nu, crezi că abia acum o să te distrezi cu adevărat şi o sa fie totul mult mai uşor din postura de co-prezentator", a spus și Gina Pistol.

Mâine, toate echipele de concurenți vor porni în aventura vieții lor. România este prima țară din care se va porni pe drumul Comorilor, la Asia Express. Ruta se va desfășura între Filipine și Taiwan, iar noutatea din acest sezon este faptul că se va începe din țara noastră, ceea ce reprezintă o provocare, atât pentru concurenți, prezentatori, dar și pentru toată echipa de filmare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro