Ce fac Brigitte și Pastramă de două ori pe zi, dimineața și seara. Detalii din viața de cuplu

+3 click pentru
galerie

Ce fac Brigitte și Pastramă de două ori pe zi, dimineața și seara. Detalii din viața de cuplu © Instagram

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă se consideră suflete pereche. Cei doi s-au căsătorit, la un timp destul de scurt de la momentul când între cei doi s-a înfiripat o poveste de dragoste. Acum, se pregătesc să devină și părinți.

Lipiți unul de altul, Brigitte și Pastramă au grijă să facă tot ce se poate împreună. Chiar un ritual zilnic de-ale lor, foarte important, este unul pe care îl fac împreună.

„Facem baie împreună de două ori pe zi. Dimineaţa şi seara. Avem o cadă imensă în casă. Stăm într-o casă în Pipera, avem şi piscină. A costat peste 500.000 de euro casa. Peste un an sau doi ne mutăm în casa lui, ca o familie mare şi fericită, după ce vine şi copilul”, a declarat Brigitte Pastramă, pentru OK!

Soţii Pastramă muncesc din greu la un copil

Florin şi Brigitte Pastramă sunt puşi pe fapte mari şi îşi doresc cu nerăbdare să devină părinţi. Chiar dacă Brigitte ştie cum este să fii mamă, vedeta vrea ca şi soţul său să cunoască sentimentul deosebit de a fi părinte.

„Peste tot eu sunt şeful. Ultimul cuvant în casă eu îl am. La mine căsătoria nu e o joacă, pentru mine este pentru prima şi ultimă data. Ne străduim să rămână însărcinată, e greu cu Brigitte, vrea de 3 ori pe zi, eu nu pot. Ea e foarte geloasă, dar nu îmi caută în telefon. Avem amândoi aceeaşi parolă şi nu avem nimic de ascuns”, a declarat Florin Pastramă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest