Mobila Stelei Popescu a fost vândută pe zeci de mii de euro. Ce obiecte au fost licitate și cât a costat fotoliul ei preferat

Mobila Stelei Popescu a fost vândută pe zeci de mii de euro. Ce obiecte au fost licitate și cât a costat fotoliul ei preferat © Arhivă

O parte din averea Stelei Popescu a fost vândută, în urma unei licitații care a avut loc acum câteva zile. Au fost date numeroase obiecte ce i-au aparținut regretatei artiste, de la mobilă, până la fotografii și afișe de spectacol.

Printre obiectele vândute se numără și fotoliul preferat al actriței, în care se spune că chiar și-a dat ultima suflare. Fotoliul pe care Stela Popescu l-a îndrăgit a fost vândut pentru suma de 300 de euro, ajungând probabil la un admirator al artistei. Suma a fost, însă, cu 100 de euro mai mică decât cea de la care trebuia să plece licitație, conform stirilekanald.ro.

Alte obiecte de-ale actriței s-au vândut pe bani mai mulți. Biroul de lucru al Stelei Popescu s-a dat pe 1.400 de euro, iar jilțul de birou pe 300 de euro. S-au vândut și o haină de blană (250 de euro), o haină din pene decorative (150 de euro), două icoane din secolul XX (500 de euro în total), un colier cu șase rânduri de perle (150 de euro), o masă de scris (300 de euro), o frapieră cu monogramă, din circa 1930 (400 de euro) și chiar și Ordinul „Meritul cultural” acordat artistei (200 de euro). În total, obiectele vândute au însumat puțin peste 20.000 de euro.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro