Octavia Geamănu este în culmea fericirii! Ce face fiul ei la doar trei ani

+2 click pentru
galerie

Octavia Geamănu este în culmea fericirii! Ce face fiul ei la doar trei ani © Sursă Instagram

Octavia Geamănu este o femeie împlinită. Vedetei de televiziune îi merge la fel de bine atât pe plan profesional, cât şi pe cel sentimental. Aceasta are o familie frumoasă şi este extrem de mândră de fiul ei. La doar trei ani, băieţelul uimeşte cu aptitudinile speciale pe care le are.

Octavia Geamănu şi soţul ei, Marian Ionescu, au parte de cele mai frumoase momente de când au devenit părinţi. Recent, micuţul Andrei a împlinit trei ani şi pe măsură ce creşte devine din ce în ce mai mult copia fidelă a tatălui său. 

Marian Ionescu, liderul formaţiei Direcţia 5, petrece foarte mult timp cu băieţelul său Andrei. Se pare că acesta îi moşteneşte talentul, deoarece a dezvoltat deja o pasiune pentru muzică. Cel mic petrece ore în şir în preajma pianului şi adoră să îl asculte pe tatăl său cum cântă la chitară. 

În acelaşi timp, băieţelul este la fel de îndrăgostit şi de pictură. Andrei are parte de toată susţinerea părinţilor, care îl susţin încă de la vârsta aceasta fragedă să-şi dezvolte şi să-şi urmeze pasiunile. Micuţul stă cât e ziua de lungă în atelier, jucându-se cu toate culorile.

"Bucuria pe care o simte Andrei când pictează e atât de puternică, încât îmi umple sufletul", a declarat frumoasa prezentatoare Octavia Geamănu pentru Libertatea.

Ziua băieţelului a fost sărbătorită în familie

Ziua micuţului său a fost sărăbătorită în familie, fiind înconjurat de toată dragostea celor dragi. Cu această ocazie, Octavia Geamănu a postat o fotografie pe contul de Instagram cu ea, soţul şi băieţelul său, care a strâns imediat sute de reacţii din partea fanilor.

"Vă mulţumim din suflet pentru gândurile bune! S-aveţi bucurii infinite! 🙏 Şi dragoste...forever!", a scris vedeta în dreptul fotografiei cu cei trei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro