VIDEO / Octavian Bellu, amintiri emoţionante din copilărie. "Crăciunul era o perioadă în care erai acasă, nu în Dubai ca acum"

+3 click pentru
galerie

Octavian Bellu, despre Sărbătorile de iarnă © Foto: Facebook

Octavian Bellu îşi aduce aminte cu drag de sărbătorile pe care le petrecea atunci când el era copil. Antrenorul a povestit la Antena Stars ce s-a schimbat de la acea vreme şi cum petrecea ziua de Crăciun, alături de familie.

"Crăciunul era magic, dacă folosim acest cuvând acum, nu îl foloseam atunci. Îl aşteptam cu nerăbdare, aşa cum era la vremea respectivă. Moşul se numea altfel, se numea Gerilă, nu Moş Crăciun, dar era într-adevăr cea mai mare sărbătoare. Noi eram foarte curioşi să vedem ce primim. Eram în general şi am fost un copil cuminte, chiar dacă mai făceam şi boroboaţe, dar vreau să vă spun că la vremea respectivă, poate din ce în ce mai puţin acum sau poate din ce în ce mai puţin în viitor, Crăciunul reprezenta un moment în care familia era acasă, nu în Dubai sau alte zone, aşa cum se întâmplă acum. Era acasă cu copiii, cu membrii familiei, cunoscuţi şi se făcea o masă cu ce se putea. Nu lipseau jumările, caltaboşul, cârnaţii de porc, deci chiar pentru acel moment al anului toţi făceau efort ca măcar masa de Crăciun să fie bogată cu tot ce este tradiţional să fie pe masa de Crăciun şi erau două momente puternice şi încărcate cu masa încărcată, Crăciunul ş Paştele. Erau vremuri frumoase", a spus Octavian Bellu.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! Probleme de sănătate pentru Octavian Bellu! Celebrul antrenor se tratează, în secret, în Austria!

Octavian Bellu a vorbit şi despre cadouri, care erau la fel de aşteptate ca şi acum, doar că bogăţia lor era mult diferită.

"Cadoul cel mai atrăgător la vremea respectivă erau portocale. Dacă primeai portocale însemnă că ai fost cuminte tot anul, dar primeai şi diferite jucării din lemn, hăinuţe, în nici un caz nu primeai şi nu existau telefoane mobile sau jucării digitalizate în asemenea măsură încât nici copilul nu mai înţelege dacă este real sau nu  acel personaj", a spus Octavian Bellu.

De asemenea, Octavian Bellu a vorbit şi despre etapa în care a devenit tată, povestind despre felul în care au început să decurgă apoi Sărbătorile, dar şi despre cadourile pe care i le făcea fiicei sale.

"Aici a fost o adevărată tradiţie, mă îmbrăcam în Moş Crăciun şi mulţi ani am fost Moş Crăciun, fie că eram îmbrăcat clasic sau gonflabil sau mai modern, ofeream membrilor lotului cadouri şi le transmiteam nişte mesaje legate de pregătire, iar propriului copil, acei bani puţini pe care îi primeam erau strânşi cu mare atenţia, şi de Crăciun îi puteam procura ceva ce nu se găsea la noi. Deci a fost o tradiţie pe care noi am respectat-o şi cred că fiecare dintre noi a fost cel puţin, la momentul Crăciunului, mai liniştit, lipsit de griji, echilibrat", a mai spus Octavian Bellu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro