Cu ce se ocupă acum Monica Gabor, după ce a ajuns în America: „Este obositor, dar foarte satisfăcător”

+3 click pentru
galerie

Cu ce se ocupă acum Monica Gabor, după ce a ajuns în America © Instagram

De când a divorțat de Irinel Columbeanu și s-a mutat în America, Monica Gabor s-a stabilit ca o adevărată femeie de afaceri. Însă, pe lângă diversele proiecte din business, fosta doamnă Columbeanu are și o ocupație mult mai comună.

De când trăiește în America, Monica Gabor își ocupă timpul cu copilașii de la o școală, unde predă limba engleză.

„E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală.

Am început să învăţ engleza din clasa a cincea, mereu mi-a plăcut. În clasa a 11-a deja am primit diplomă de competenţe lingvistice excelente în limba engleză. Când începi să călătoresti, înveţi cu adevărat orice limbă străină, nu numai limba engleză. Când te muţi într-o altă ţară te obişnuieşti să vorbeşti în ritmul şi dialectul lor.

Este greu la început, ţi se pare că toată lumea vorbeşte prea repede, pentru că până traduci în română ce ţi s-a spus, ei trec deja la propoziţia următoare”, a spus Monica Gabor, pentru perfecte.ro.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro