FOTO / Cântăreață de muzică populară de la noi, surprinsă de incendiul de la Catedrala Notre-Dame: „Printre ultimii turiști”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cântăreață de muzică populară de la noi, susprinsă de incendiul de la Catedrala Notre-Dame: „Printre ultimii turiști” © Instagram

Faptul că una dintre cele mai mari atracții turistice din Franța, Catedrala Notre-Dame arde din temelii a redus lumea la tăcere! Printre turiștii care au mers azi să viziteze clădirea impunătoare se numără și Olguța Berbec și partenerul ei de viață!

Printre turiștii care au mers azi să viziteze Catedrala Notre-Dame din Paris se numără și îndrăgita noastră interpretă de muzică populară, Olguța Berbec și partenerul ei de viață. Cei doi s-au fotografiat în fața clădirii cu doar câteva minute înainte de producerea incendiului care aproape a distrus atracția turistică de pe malul Senei. Pe contul ei de Instagram, Olguța Berbec a postat câteva imagini de la locul tragediei, profund speriată de cele întâmplate. 

„Arde Notre-Dame chiar acum! Suntem aici / Printre ultimii turiști la Notre-Dame de Paris😭. După câteva minute a început incendiul” a scris Olguța Berbec, în dreptul fotografiei postate cu ea și partenerul ei, din fața catedralei. 

Pentru moment, nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului de la Catedrala Notre-Damm, iar oamenii legii au deschis o anchetă. Una dintre turlele clădirii, precum și acoperișul acesteia s-au prăbușit. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro