O vedetă de la Antenă s-a căsătorit. Prezentatoarea a fost ca o prinţesă în ziua cea mare

+5 click pentru
galerie

O vedetă de la Antenă s-a căsătorit. Prezentatoarea a fost ca o prinţesă în ziua cea mare © Instagram

Bucurie mare în viaţa uneia dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antenă. Îndrăgita ştiristă s-a căsătorit, iar marea veste a fost dată chiar de aceasta, pe reţelele sociale.

Vedeta de la Antenă s-a căsătorit

Fanii s-au îngrijorat după ce o perioadă nu au mai văzut-o pe micul ecran, însă, frumoasa prezentatoare a avut un motiv extrem de întemeiat: s-a căsătorit. Nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Ei bine, nici mai mult, nici mai puţin decât Olivia Păunescu. Colega lui Valentin Butnaru de la Observator şi-a unit destinul cu cel al iubitului ei într-o ceremonie de vis, alături de toţi oamenii dragi din viaţa ei.

Olivia Păunescu, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu iubitul ei, în vârstă de 52 de ani, în cadrul unei eveniment pe sufletul ei. Prezentatoarea de la Antenă şi-a dorit ca totul să fie impecabil şi de neuitat, iar lucrurile au ieşit aşa cum şi-a dorit. Olivia Păunescu a radiat de fericire în ziua cea mare, pe care a aşteptat-o de când era mică şi pe care şi-a dorit-o perfectă.

Olivia Păunescu a arătat ca o prinţesă în ziua cea mare

Olivia Păunescu se iubeşte de mult timp cu bărbatul care a dus-o la altar, iar acum, cei doi au decis să-şi unească destinele şi în faţa Lui Dumnezeu. Totul a decurs excelent, iar Olivia Păunescu a fost extrem de frumoasă în ziua nunţii. Prezentatoarea a ales să-şi ţină părul prins într-un coc, pe care l-a accesorizat cu o diademă foarte finuţă. De asemenea, Olivia Păunescu a purtat o rochie de prinţesă, care o făcea să se simtă cum nu se poate mai bine în pielea ei, dar mai multe imagini cu aceasta puteţi urmări în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest