O vedetă de la Antenă s-a căsătorit. Prezentatoarea a fost ca o prinţesă în ziua cea mare

+5 click pentru
galerie

O vedetă de la Antenă s-a căsătorit. Prezentatoarea a fost ca o prinţesă în ziua cea mare © Instagram

Bucurie mare în viaţa uneia dintre cele mai frumoase prezentatoare de la Antenă. Îndrăgita ştiristă s-a căsătorit, iar marea veste a fost dată chiar de aceasta, pe reţelele sociale.

Vedeta de la Antenă s-a căsătorit

Fanii s-au îngrijorat după ce o perioadă nu au mai văzut-o pe micul ecran, însă, frumoasa prezentatoare a avut un motiv extrem de întemeiat: s-a căsătorit. Nu vă mai ţinem în suspans şi vă dezvăluim despre cine este vorba. Ei bine, nici mai mult, nici mai puţin decât Olivia Păunescu. Colega lui Valentin Butnaru de la Observator şi-a unit destinul cu cel al iubitului ei într-o ceremonie de vis, alături de toţi oamenii dragi din viaţa ei.

Olivia Păunescu, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu iubitul ei, în vârstă de 52 de ani, în cadrul unei eveniment pe sufletul ei. Prezentatoarea de la Antenă şi-a dorit ca totul să fie impecabil şi de neuitat, iar lucrurile au ieşit aşa cum şi-a dorit. Olivia Păunescu a radiat de fericire în ziua cea mare, pe care a aşteptat-o de când era mică şi pe care şi-a dorit-o perfectă.

Olivia Păunescu a arătat ca o prinţesă în ziua cea mare

Olivia Păunescu se iubeşte de mult timp cu bărbatul care a dus-o la altar, iar acum, cei doi au decis să-şi unească destinele şi în faţa Lui Dumnezeu. Totul a decurs excelent, iar Olivia Păunescu a fost extrem de frumoasă în ziua nunţii. Prezentatoarea a ales să-şi ţină părul prins într-un coc, pe care l-a accesorizat cu o diademă foarte finuţă. De asemenea, Olivia Păunescu a purtat o rochie de prinţesă, care o făcea să se simtă cum nu se poate mai bine în pielea ei, dar mai multe imagini cu aceasta puteţi urmări în galeria foto.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro