Olivia Steer crede că nu există COVID-19 și îl susține pe Viorel Cataramă: „Eroul luptă cu balaurii minciunii”

+3 click pentru
galerie

Olivia Steer crede că nu există COVID-19 și îl susține pe Viorel Cataramă © Arhivă

Olivia Steer lovește din nou. O bine cunoscută militantă împotriva vaccinurilor, vedeta susține demersul lui Viorel Cataramă de a se infecta voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că virusul nu există. De aceeași părere este și Olivia Steer, care a transmis un mesaj de încurajare pentru afacerist.

Olivia Steer laudă inițiativa lui Viorel Cataramă de a se autoinfecta cu noul coronavirus. Crede că totul este „o peliculă bine regizată”, care i-a păcălit pe români să cadă în capcana depresiei.

Totodată, a ținut să menționeze că nu își dorește ca Viorel Cataramă și Adina Alberts să ajungă la divorț din cauza opiniilor diferite legate de coronavirus.

Olivia Steer îl laudă pe Viorel Cataramă

„Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți”, a scris soția lui Andi Moisescu, pe rețelele de socializare.

Vedeta a folosit cuvinte dure la adresa autorităților, considerând că măsurile care au închis populația în case reprezintă un genocid. Nu vede cu ochi buni nici eventuala producție a unui vaccin și obligarea oamenilor de a și-l injecta.

Olivia Steer a concluzionat: „Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro