Omul care i-a văzut moartea lui Răzvan Ciobanu, mărturie tulburătoare: „Aici a fost făcută o crimă”. VIDEO

Omul care i-a văzut moartea lui Răzvan Ciobanu, mărturie tulburătoare © Acces Direct

Faceți cunoștință cu Iris. O tânără care susţine că şi-a folosit puterile paranormale ca să desluşească neînţelesul mister al morţii designerului. Fata a venit cu o ipoteză care va şoca o ţară întreagă.

Misterul morţii lui Răzvan Ciobanu ar putea fi la un pas de a fi... elucidat. Iris povesteşte că ea a fost acolo, cu ochii sufletului! Poveşte că a văzut, că trăit, că a simţit fiecare moment al cumplitei morţi a lui Răzvan.

„Vin în locul ăsta şi simt exact ce s-a întâmplat. Văd imagini ca un film, în reluare şi reluare şi reluare. Şi când văd... Mai ales când văd o poză cu Răzvan Ciobanu, în cazul ăsta, pot să spun că sunt acolo. Adică, eu chiar pot să vorbesc cu el şi să aflu tot ce mă interesează”, spune Iris, pentru „Acces Direct”.

Chiar dacă a simţit cum sentimentul de frică o sufocă, Iris a dorit să meargă la faţa locului. Acolo unde spune că a retrăit agonia morţii ca şi cum EA ar fi fost regretatul designer.

„Simt sută la sută şi sunt sută la sută sigură că Răzvan Ciobanu nu a murit la locul accidentului şi nu în maşină şi că a fost omorât. Şi că a fost totul cu premeditare. S-a ştiut că el o să vină aici. S-a ştiut absolut tot. A fost calculat totul, pas cu pas”, a mai spus tânăra.

Fata spune că Răzvan Ciobanu i-a cerut ajutorul. Că ar avea o conexiune specială cu acesta. Vede ce alţii nu văd! Comunică la nivel spiritual cu sufletele trecute în nefiinţă care îi cer ajutorul... Iar, de data asta, cel care ar fi avut nevoide de ea a fost chiar Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a fost un om foarte iubit, ce a lăsat în urma lui multă durere, suferinţă şi întrebări, deocamdată, fără răspuns. Întrebări la care va răspunde chiar astăzi, Iris, persoana care spune că a comunicat, la nivel spiritual, cu designerul. Ba chiar ar fi simţit trăirile lui Răzvan încă din clipa în care acesta a plecat din Mamaia...

Ajunsă în câmpul pe care Răzvan Ciobanu a gonit cu maşina, Iris şi-a continuat dezvăluirile...

„Aceşti doi indivizi care au venit, pur şi simplu, l-au scos din maşină cu nişte mănuşi... O cârpă... Nu ştiu cu ce anume... L-au ridicat, mai ales ca nu aveaa nici cureaua... Centura de siguraţă pusă. A fost foarte uşor. L-au scos, l-au lovit la faţă, la abdomen...

Erau în contra-timp... L-au luat, l-au ridicat... L-au pus pe jos, că nu l-au bătut în picioare... Şi asta a fost, cu sânge rece, au plecat imediat, nu au mai stat la discuţii...Că dom`le... Răzvan Ciobanu, ce milă îmi e de el. Ei voiau de când l-au urmărit să îl omoare.

Oamenii ăştia ştiu, oamenii ăştia au mai omorât şi nu este prima oară. După ce criminalii l-au omorât, nu pot să îi numesc altfel, au verificat şi maşina, evident, pentru că având în vedere că Răzvan Ciobanu avea datorie la ei, ce puteau să caute altceva decât banii”, a mai spus Iris.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro