Orianda Donca a dezvăluit cum vopsește ouăle cu coji de ceapă. Secretul fostei concurente de la Chefi la cuțite
Publicat pe 14.04.2023 la 19:18 Actualizat pe 14.04.2023 la 19:18
Gospodinele se pregătesc intens pentru masa de Paște, iar cele mai multe vopsesc ouăle în Joia Mare, însă acestea se pot vopsi și sâmbătă. Ouăle roșii nu ar trebui să lipsească deoarece simbolizează sângele lui Iisus Hristos răstignit pe cruce. Orianda Donca a dezvăluit cum se pregătește de sărbători, dar și cum obișnuiește să vopsească ouăle cu coji de ceapă pentru a folosi ingrediente naturale.
- Cum să vopsești ouăle cu coji de ceapă
- Orianda Donca a dezvăluit secretul
Orianda Donca și soțul ei, Călin, au reușit să obțină cele trei cuțite la show-ul culinar Chefi la cuțite, iar soția milionarului face o serie de dezvăluiri pe contul ei personal de Instagram. De această dată, Orianda Donca a mărturisit cum vopsește ouăle de Paște, dar și care este secretul ei.
Orianda Donca, secretul ouălelor vopsite cu coji de ceapă
Ouăle roșii simbolizează sângele lui Iisus Hristos, astfel că tradiția spune că acestea trebuie vopsite în Joia Mare sau Sâmbătă, iar acest lucru te va feri de boli și de necazuri. Orianda Donca a ales să nu apeleze la produsele din comerț, ci la cele naturale, astfel că soția lui Călin Donca a dezvăluit cu vopsește ouăle în coji de ceapă, dar și alte ingrediente. Iată care este secretul ei!
Afacerea cu șofran pe care o au soții Donca
Șofranul este unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, iar soții Donca au deschis o afacere cu acest condiment. Un singur kilogram se vinde cu un preț cuprins între 12.000 și 30.000 de euro, astfel că dacă ai o cultură mai mare acest lucru îți poate aduce un venit mult mai profitabil.
Printre cei care câștigă sume mari de bani din această afacere profitabilă sunt nimeni alții decât Orianda și soțul ei, Călin, care cultivă propriul lor șofran, iar cei doi au gătit un preparat la Chefi la cuțite cu acest condiment.