Orlando Zaharia, show culinar la un eveniment special! Juratul de la Chefi la cuțite a gătit cu un whisky de 50.000 euro | FOTO
De Ilinca Lunca.
Publicat pe 23.10.2024 la 15:49
Actualizat pe 23.10.2024 la 15:50
Orlando Zaharia a făcut spectacol la un eveniment cu totul special! Juratul de la Chefi la cuțite a gătit cu un whisky care costă fabuloasa sumă de 50.000 de euro! Iată cum arată preparatele pe care le-a pregătit Orlando Zaharia!
- Orlando Zaharia a gătit cu un whisky de 50.000 de euro
- Imagini fabuloase cu juratul de la Chefi la cuțite
Orlando Zaharia este unul dintre cei mai talentați bucătari din România. Este un profesionist desăvârșit și și-a transformat meseria într-o artă. Juratul de la Chefi la cuțite a pregătit un spectacol culinar pe măsura așteptărilor!
Orlando Zaharia a gătit cu un whisky de 50.000 euro
Juratul de la Chefi la cuțite are o vastă experiență în domeniul culinar, iar de-a lungul timpului a ajuns la realizări fabuloase. Acum a venit momentul să adauge încă o experiență incredibilă și a participat la un eveniment elegant și rafinat.
Orlando Zaharia a gătit la lansarea unui whisky care costă 50.000 euro! Nu doar că a gătit, dar a pregătit pentru public un adevărat spectacol. Ingredientul secret, dincolo de pasiune și devotament, a fost și băutura care a fost lansată și care a fost adăugată în preparate.
La final, Orlando Zaharia le-a prezentat tuturor o masă spectaculoasă, cu preparate dulci și nu numai. De la decor, până la modul în care au fost aranjate pe farfurii, totul a fost peste așteptări! Orlando Zaharia a creat un adevărat spectacol.
Cele mai mari realizări ale lui Orlando Zaharia
Orlando Zaharia este un nume important în industria culinară din România. Nu are succes doar pe plan profesional, ci se laudă și cu o familie superbă. În urmă cu câteva luni, juratul de la Chefi la cuțite a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe ale lui, pe care și-a îndeplinit-o.
Fiul chefului îi calcă pe urme, iar bucuria din sufletul lui este uriașă. A dezvăluit că îl pregătește pentru managementul restaurantului său, astfel că a început să lucreze acolo chiar de vara trecută.