Ornela Pasăre, în lacrimi după ce a pierdut o persoană dragă: "A fost o moarte fulgerătoare"

+3 click pentru
galerie

Ornela Pasăre © Facebook

Cunoscuta cântăreaţă Ornela Pasăre trece prin clipe grele! Astăzi a aflat că s-a stins din viaţă una dintre cele mai importante persoane din viaţa ei, cea pe care o considera o a doua mamă şi pe care o iubea enorm. 

Cântăreaţa care e mereu cu zâmbetul pe buze are inima distrusă după mătuşa ei s-a stins din viaţă fulgerător. Ornela Pasăre a povestit în exclusivitate pentru www.spynews.ro cât de apropiată era de mătuşa ei. 

"A murit mătuşa mea. Era sora lui tata. Plâng, îmi revin. E greu! A fost o moarte fulgerătoare. Azi afli că eşti bolnav şi mâine... Era ca a doua mea mamă. În ea mă vedeam. Eram la fel, credincioase. Nu a supărat pe nimeni, nu a făcut rău nimănui. Mai avea de trăit, nu era bătrână. Mă pregătesc să plec la Gorj, joi o înmormântăm", a spus Ornela Pasăre în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

Mai greu este faptul că se apropie sărbătorile de iarnă, iar Ornela Pasăre era obişnuită să petreacă Crăciunul alături de ea şi de apropiaţii lor. "Vor fi primele sărbători de iarnă fără ea. Noi de Crăciun mergeam la ea, ne aştepta cu de toate", a mai spus cântăreaţa Ornela Pasăre. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro