Otilia Bilionera, primele declaraţii după ce a fost cerută în căsătorie: "Vrem să facem două nunţi"

+3 click pentru
galerie

Otilia Bilionera, primele declaraţii după ce a fost cerută în căsătorie: "Vrem să facem două nunţi" © captură video

În urmă cu câteva zile, Otilia Bilionera a fost cerută în căsătorie! La început de săptămână, artista a făcut declaraţii uimitoare referitoare la acest moment special şi la nunta pentru care încep pregătirile.

Otilia Bilionera a avut parte de marea surpriză chiar după un concert. Iubitul ei s-a aşezat în genunchi şi a scos inelul în timp ce se retrăgeau în cameră, iar restul echipei era cu ochii pe ei!

"Am avut un concert de ziua mea şi, imediat după ce am susţinut concertul, iubitul mi-a făcut surpriza. Nu a venit în genunchi pe scenă pentru că voiam să fie un moment doar al nostru, să nu ne facă poze fanii. M-a cerut în cameră. Împreună cu echipa am zis să ne retragem în cameră şi, în drum, m-a întrebat dacă sunt pregătită pentru o viaţă alături de el. Buchetul pe care l-am prins la nunta lui Brighi mi-a adus noroc. Echipa mi-a luat-o înainte şi el a început să mă întrebe. Apoi, a scos inelul. Toate echipa a fost ascunsă după perdele. Filma... A fost un moment foarte important pentru mine", a declarat Otilia Bilionera la o emisiune tv.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, în luna septembrie. Deşi nu au foarte mult timp împreună, chimia pe care au simţit-o le este dovadă că sunt suflete pereche. Astfel, încep pregătirile pentru nuntă! Sau... pentru nunţi! Asta pentru că, vor să facă două: una moldovenească şi una arăbească.

"L-am cunoscut la o petrecere în septembrie. Am ţinut legătura, am mai vorbit... Mi-a dedicat toată noaptea o piesă. E afacerist. Din prima clipă a fost o chimie destul de mare între noi. Suntem de nedespărţit. Am primit o rochie de mireasă cadou, dată de un primar din Turcia. E o rochie foarte specială, s-a lucrat două luni la ea. La un alt concert din Turcia am primit zestre. El este jumătate român, jumătate arab, din Liban. Noi vrem să facem două nunţi. Una arăbească şi una moldovenească.", a mai spus Otilia.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro