Otilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret! Cine este afaceristul misterios 

+3 click pentru
galerie

Otilia Bilionera s-a căsătorit în mare secret! Cine este afaceristul misterios © Instagram

Otilia Bilionera făcut publice primele imagini cu soțul ei, bărbatul misterios cu care s-a căsătorit religios într-o moschee din Turcia în urmă cu câteva luni. Artista a trecut peste decepţiile în amor şi se iubeşte cu patos cu afaceristul care a făcut-o să zâmbească din nou.

Ce-i drept identitatea acestuia este încă un mister, căci Otilia Bilionera a preferat să mențină suspansul și a pus câteva inimioare în dreptul chipului bărbatului, în pozele postate pe Instagram. Nu știm dacă vrea să îl țină departe de ochii curioșilor pentru totdeauna sau i-a acoperit fața să nu cumva să se îndrăgostească altă femeie de el, cert este că sunt foarte fericiți împreună.

Otilia Bilionera a mărturisit că este fericită în brațele afaceristului de origine arabă și că trăiește o poveste de iubire așa cum a visat întotdeauna. "Am avut un concert de ziua mea şi, imediat după ce am susţinut concertul, iubitul mi-a făcut surpriza. Nu a venit în genunchi pe scenă pentru că voiam să fie un moment doar al nostru, să nu ne facă poze fanii. M-a cerut în cameră. Împreună cu echipa am zis să ne retragem în cameră şi, în drum, m-a întrebat dacă sunt pregătită pentru o viaţă alături de el.", a mărturisit Otilia Bilionera, în urmă cu ceva timp.

Otilia Bilionara, relație cu același bărbat care a terorizat-o pe Ioana Filimon

Otilia Bilionera s-a iubit în trecut cu turcul cu care a avut o relație și Ioana Filimon, finalizată printr-un adevărat scandal cu șantaj și amenințări. Bilionera nu mai privește deloc în trecut și consideră că acum și-a găsit fericirea în brațele afaceristului misterios cu care s-a căsătorit în Turcia.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro