Ovidiu Lipan Țăndărică a devenit bunic pentru prima dată! „Sunt tare fericit”

+2 click pentru
galerie

Ovidiu Lipan Țăndărică a devenit bunic pentru prima dată! „Sunt tare fericit” © arhivă

Fericire mare în familia lui Ovidiu Lipan Țăndărică! Celebrul toboșar a devenit bunic la 67 de ani! Primul său nepoțel, Ionatan, s-a născut în timpul pandemiei de coronavirus, În Germania, motiv pentru care Țăndărică nu a avut încă ocazia să-l țină în brațe.

În timpul pandemiei de coronavirus, Ovidiu Lipan Țăndărică a experimentat pentru prima dată sentimentul de a fi bunic. Fiul său și partenera sa de viață au devenit părinții unui băiețel frumos foc și sănătos, pentru care au ales numele de Ionatan, în urmă cu două luni. 

Nepoțelul său seamănă cu ambii părinți, are ochii albaștri și este cuminte, spune Țăndărică, menționând că, până acum, nu i-a moștenit talentul vocal. Nu prea se aud plânsete de bebeluș din casa familiei stabilită în Germania! Ce ți-ai putea dori mai mult?

„Da, am devenit bunic în pandemie. Sunt tare fericit! Ionatan seamănă cu ambii părinți, are niște ochi albaștri azurii și este tare cuminte. Pot să zic, deocamdată, că nu îmi moștenește talentul vocal pentru că nu plânge! E liniștit, zâmbește, e un lucru fericit. I-am dat lui Alexander bani să îi cumpere tot ce îi trebuie, i-a dat și mama lui”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Click!

Pentru că nepoțelul său, Ionatan, s-a născut acum două luni peste hotare, Ovidiu Lipan Țăndărică nu a avut ocazia să-l strângă la piept. „Nu l-am văzut deloc, decât în poze. Peste o lună se deschid granițele în Europa și abia aștept să îi văd”, a mai spus celebrul toboșar în vârstă de 67 de ani, pentru aceeași sursă. 

Alexander, fiul lui Ovidiu Lipan Țăndărică, are aproape 31 de ani și s-a născut în Wurzburg, Germania. Bărbatul a fost doar de câteva ori în România.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro