Ozana Barabancea și-a uimit fanii. Face tratament cu lipitori / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Ozana Barabancea și-a uimit fanii. Face tratament cu lipitori / VIDEO © Instagram

Ozana Barabancea este o femeie puternică, hotărâtă și decisă să reușească tot ceea ce își pune în minte. În plus, vedeta are mare grijă de trupul și de sufletul ei, iar în ultimele luni a uimit pe toată lumea cu felul incredibil în care a ajuns să arate.

Ozana Barabancea face hirudoterapie

În ce constă aceest tratament? Ei bine, hirudoterapia se folosește de ajutorul lipitorilor. Chiar dacă multe persoane se feresc de aceste ființe, nu acesta este și cazul Ozanei Barabancea, care este foarte mulțumită de aportul pe care acestea îl au. Astfel, lipitorile au proprietatea de a oferi corpului propriul acid hialuronic, care ajută enorm la sănătate.

''Am revent la vechea mea dragoste. Aceste minunate ființe, lipitorile, au 270 de dințișori și introduc acidul hialuronic în corpul uman. Hirudoterapia este singura terapie prin care se introduce în sânge acidul hialuronic natural. Eu fac tratamentul cu lipitori de peste 5 ani! Voie bună tuturor'', a scris Ozana Barabancea pe Instagram, alături de un filmuleț din timpul procedeului. De asemenea, vedeta a ținut să precizeze că este adepta acestui tip de tratament de patru-cinci ani și este extrem de mulțumită.

Ozana Barabancea, despre semnul divin care i-a schimbat viaţa

Ozana Barabancea a povestit în direct la "Agenţia VIP" cum a avut parte de o minune atunci când a aflat că este însărcinată şi urmează să aducă pe lume o fetiţă. 

"Prezenţa Gloriei este o minune. Eu nu ştiam că sunt însărcinată. M-am dus la un control şi doctorul nu venea. Stăteam acolo cu nişte doamne la o tacla. O doamnă din Urziceni era în doliu şi îmi spunea că dacă sunt însărcinată să nu cumva să dau copilul afară pentru că fiecare copil vine în viaţa noastră cu iubiri diferite. Ea mi-a spus că a avut trei sarcini şi un copil i-a murit. A venit medicul şi mi-a spus că am o sarcină în evoluţie şi mai erau trei zile până puteam face chestia aia urâtă. (...) Am făcut o ecografie şi mi-a spus 60% este fetiţă şi este frumoasă ca mă-sa. În momentul ăla, Doamne ce fericire, ce sentiment frumos. (...) Soţul meu la început a vrut, după aceea nu a vrut. Trebuia să nasc pe 2 martie. Avea cordonul ombilical de trei ori în jurul gâtului", a povestit Ozana Barabancea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cu @doc.serana.denor

A post shared by Ozana Barabancea Maria (@ozana9barabancea) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro