Ozana Barabancea a împlinit 50 de ani. Ce cadou și-a făcut singură: „Vă sugerez să încercați!”

+3 click pentru
galerie

Ozana Barabancea a împlinit 50 de ani. Ce cadou și-a făcut singură © Facebook

A fost o zi de sărbătoare pentru Ozana Barabancea. Artista și-a serbat ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 50 de ani. Este frumoasă în special pentru că, așa cum mărturisește chiar cântăreața, în suflet se simte de parcă are 20 de ani!

Cu ocazia zilei sale de naștere, Ozana Barabancea a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care vorbește despre bucurii, despre supărări, dar și despre ce decizie a luat.

Ozana Barabancea și-a făcut cadou de ziua ei

Artista le-a mulțumit celor care i-au transmis urări și toate cele bune, explicând și de ce nu a răspuns mai devreme la toate mesajele. Vedeta a mărturisit că a ales să se rupă puțin de internet și să facă o pauză de la Facebook, un lucru pe care chiar în recomandă.

„Mulțumesc tuturor pentru urările frumoase! Da. Am împlinit 50 de ani pe hârtie și 20 în suflet! Am decis să stau eu cu mine și cu gândurile mele și cu Dumnezeu! Celor care m au “certat“ că nu le răspund, le spun că îi asigur de sentimentele mele neschimbate fată de domniile lor! Sunt sigură că fiecare are dreptul la câteva clipe solitare! Nu că m-aș justifica, doar că îmi vine sângele în partea superioară când citesc mesaje în care sunt dojenită ! O pauză de Facebook din când în când este că o detoxifiere mentală binevenită! Vă sugerez să încercați! Toate cele bune!”, a transmis ozana Barabancea.

Ozana Barabancea se mândrește cu fiul ei

Ozana Barabancea nu-și mai încape în piele de fericire. A scăpat cu bine de emoții, iar copiii săi au reușit să o facă mândră cu notele obținute la Bacalaureat, respectiv la Evaluarea Națională.

Ozana Barabancea spune că fiului său i-a fost frică de faptul că în presă vor apărea știri negative dacă nu va reuși să promoveze examenul maturității.

„Eu am picat treapta întâi, deci acum sunt mândră de copiii mei. Acum sunt mândră că ceea ce n-am putut eu să fac, fac copiii mei. Nu e notă foarte mare , 7.31, dar e bine”, a spus Ozana Barabancea, la „Agenția VIP”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro