Panica pandemiei a cuprins-o și pe Jojo. Vedeta a transmis un mesaj disperat: ”Este o perioadă în care trebuie să fiu uniți”

+2 click pentru
galerie

Panica pandemiei a cuprins-o și pe Jojo. Vedeta a transmis un mesaj disperat © Arhiva

Panica provocată de pandemia de coronavirus a ajuns să afecteze și vedetele. Nu puține sunt cele care trimit tot felul de mesaje prin care îndeamnă oamenii să stea în case, își declară nemulțumirile sau fricile.

Jojo este una dintre vedetele care are acasă doi copii și care a pus siguranța familiei mai presus de orice.

La scurt timp după ce virusul ucigaș din China a ajuns și în România, Jojo s-a autoizolat împreună cu familia. Vedetei îi este extrem de dor de libertatea de altădată, dar este conștientă că acum salvarea constă în a nu ieși din casă.

Recent, vedeta a ieșit din casă pentru a face câteva cumpărături, însă a revenit acasă foarte de speriată și supărată. Pentru că este destul de activă în mediul online, Jojo a ținut să împărtășească cu fanii de pe Instagram ultimele sale trăiri legate de pandemia de coronavirus.

”Dacă ai grijă de tine, ai grijă de toți ceilalți. Dacă te protejezi pe tine, îi protejezi pe ceilalți. Încă văd oameni care ies cu copiii cu bicicletele la plimbare pe străzi. Încă văd oameni care intră fără mănuși la cumpărături și ating alimentele pe care noi ceilalți le luăm în urma lor și le ducem acasă copiilor noștri. Încă văd oameni care refuză să păstreze distanța la coadă la casa de marcat. Încă văd oameni care fac bășcălie pe tema asta. 

Nu suntem prizonieri acasă, suntem în siguranță acasă. Și da, trebuie să ne protejăm când ieșim, ca să-i protejăm atât pe cei din familia noastră, cât și pe ceilalți. Este o perioadă în care trebuie să fim mai uniți decât oricând în gândire și în fapte.

Hai să ne gândim că dacă atingem fără mănuși alimentele sau diferitele pachete sau obiecte din supermaketuri îi expunem pe toți ceilalți din jurul nostru unui risc care nu merită asumat, mai ales într-o perioadă ca asta. Hai să facem cumpărăturile responsabil și în rest să stăm acasă”, a scris Jojo pe pagina de Instagram imediat cum s-a întors de la cumpărături. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro