Panică! Reghe a uitat că Anamaria Prodan e filmată non-stop şi a sunat-o cu videocall. Era dezbrăcat!

+3 click pentru
galerie

Panică! Reghe a uitat că Anamaria Prodan e filmată non-stop şi a sunat-o cu videocall. Era dezbrăcat! © arhivă

Ce dacă eşti filmat non-stop şi uiţi de acest lucru? Ei bine, se poate întâmpla... orice! Laurenţiu Reghecampf ştie bine cum e să apari dezbrăcat în faţa camerelor şi să te gândeşti că o să te vadă aşa o ţară întreagă! Nu, nu e o glumă! Spynews.ro vă prezintă detalii incredibile din viaţa familiei Prodan-Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf, gol-goluţ în faţa camerelor

Anamaria Prodan este, de ceva vreme, cu camerele de filmat după ea, în fiecare moment al zilei! Atât impresara, cât şi soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, s-au obişnuit atât de mult cu această situaţie şi se poartă natural în faţa reflectoarelor încât s-a produs un mic incident. 

Reghe a uitat complet că Anamaria Prodan se află într-o locaţie publică cu camerele de filmat după ea, pentru reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului” de la Antena Stars. Spynews.ro a aflat că Reghe a sunat-o pe impresară cu videocall şi... să vezi şi să nu crezi!

Ce au surprins camerele de filmat

Reghe a apărut gol-puşcă pe telefonul mobil al Anamariei Prodan! Da, da, a sunat-o şi era dezbrăcat! Apelul s-a întrerupt brusc pentru ca Reghe să se poată îmbrăca, dar ce credeţi? Camerele operatorilor au surprins momentul! 

Tot ce s-a întâmplat şi imaginile inedite cu Reghe se văd în această seară, chiar de Ziua Femeii, la ora 19:45, pe Antena Stars! Reality show-ul „Prodanca și Reghe. Prețul Succesului” arată viaţa familiei Reghecampf-Prodan, fără perdea, în fiecare duminică!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro