PAPARAZZI / Imagini de senzaţie cu Simona Halep şi Toni Iuruc. Sportiva şi iubitul, surprinşi în tandreţuri ziua în amiaza mare. S-au sărutat cu foc în maşină / VIDEO

+2 click pentru
galerie

De când Simona Halep şi-a prezentat iubitul lumii întregi, toţi ochii sunt aţintiţi asupra celor doi îndrăgostiţi.

Simona Halep şi Toni Iuruc au o relaţie de iubire de nota zece şi totul pare că merge pe făgăşul normal. Nu de puţine ori, vedeta a declarat faptul că îşi doreşte să se căsătorească şi să devină mamă. De asemenea, tenismena a menţionat că atunci când va veni acel moment, va renunţa definitiv la sport, pentru a se dedica în totalitate familiei pe care şi-o doreşte cu atâta ardoare.

Potrivit ultimelor imagini surprinse de PAPARAZZII SPYNEWS, Simona şi Toni sunt de nedespărţit, fapt ce ne duce cu gândul că nu mai este mult până la marele pas.

Paparazzii i-au surprins pe cei doi în timpul unei plimbări romantice prin centrul Bucureştiului. Sportiva şi iubitul au fost nedezlipiţi unul de celălalt. S-au ţinut de mâna pe tot parcursul plimbării, au luat masa la un restaurant de fiţe, dar cel mai important, au fost surprinşi sărutându-se cu foc.

Paprazzii Spynews au surprins-o pe cea mai iubită sportivă din România în compania celui cu care îşi împarte viaţă, dar nu oricum. Sportiva a ajuns singură cu bolidul său de lux la un restaurant de fiţe din Capitală, însă câteva minute mai târziu a ieşit la braţul iubitului, cu un zâmbet imens pe faţă.

Cei doi îndrăgostiţi au ieşit din restaurant alături de un prieten, de care s-au despărţit imediat. Şi cum au ajuns cu maşini diferite la restaurant, Simona şi Toni au decis că este mult mai bine să plece împreună, cu acelaşi autovehicul. 

Simona Halep şi Toni Iuruc, sărut pătimaş 

Ajunşi în maşină, crezând să sunt feriţi de ochii lumii, cei doi îndrăgostiţi au schimbat câteva vorbe, apoi s-au sărutat pătimaş preţ de câteva secunde. Paparazzii noştri au fost pe fază şi au surprins întreg momentul, care face deliciul tuturor fanilor sportivei.

După sărutul plin de iubire, cu zâmbetul pe buze, Toni a pornit maşina şi duşi au fost.

Au profitat de vremea frumoasă pentru a face o plimbare romantică 

După câteva minute, bolidul de lux s-a oprit în apropierea unui alt local de fiţe din Bucureşti, acolo unde aveau să ia prânzul îndrăgostiţii.

Cum vremea a ţinut cu ei şi a fost numai bună de o plimbare, Simona şi Toni nu s-au grăbit deloc. Ţinându-se de mână, cu zâmbetul pe buze şi schimbând câteva vorbe, cuplu a făcut şi o plimbare scurtă.

La ieşirea din restaurant, alături de cei doi a mai apărut un prieten. Chiar şi în prezenţa bărbatului, oricât de discreţi sunt, Simona şi Toni nu s-au ferit şi au mers până la maşină ţinându-se strâns de mână.

Ajunşi în dreptul bolidului de lux, Simona a preferat să stea pe locul din spate şi să îşi lase prietenul să stea pe locul din dreapta, alături de iubitul ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro