PAPARAZZI / „Prințul din poveste”, fără domnița din castel! Adrian Cristea, singurel și îngândurat, ziua-n amiaza mare

+5 click pentru
galerie

Îl știm ca fiind „Prințul Cristea”, cel care cucerește și rupe tot, așa că ce putem zice când îl vedem în ipostaze care nu se potrivesc deloc cu reputația? Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Adrian Cristea, în timp ce savura o cafea, singur-singur.

Ziua în amiaza mare, Adi Cristea a preferat să iasă în oraș pentru a savura o cafea. Interesant este că a ales să meargă singurel la cafenea. Da, el! Cel care făcea femeile să-i pice la picioare și pe care îl vedeam foarte des la cluburi, cu femei apetisante.

Însă, în aceste imagini, Adi Cristea aduce mai degrabă cu un băiețel cumințel, iar alegerea vestimentară susține asta. Cu ochelari, la costum chic, „Prințul” savurează cafeaua, în timp ce se uită atent pe telefon.

La un moment dat, ridică privirea pentru a-i zâmbi larg unei persoane, cel mai probabil o chelneriță. Dar își îndreaptă atenția înapoi spre ecran foarte repede.

Tot timpul șederii, Adrian Cristea pare îngândurat și extrem de absorbit de ce apare în telefon. Și, până la urmă, nu asta facem toți, atunci când suntem în oraș și n-avem companie? Trăiască telefonul!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro