"Păpuşa de la Glina", prima apariţie tv! Cât de mult a încercat-o viaţa pe tânăra de 13 ani

+4 click pentru
galerie

"Păpuşa de la Glina", prima apariţie tv! Cât de mult a încercat-o viaţa pe tânăra de 13 ani © raidabuni

Adina este o tânără de 13 ani şi a fost poreclită "Păpuşa din Glina", datorită frumuseţii răpitoare de care dă dovadă. Tânăra a fost invitată la emisiunea "Răi, da buni", unde a venit însoţită de mama sa şi a povestit despre perioada grea prin care a trecut.

Ochii mari, guriţa mică, trăsături de păpuşică! Asta este zicala care o defineşte pe Adina Asăvoaie, tânăra de 13 ani, care a cutremurat o ţară întreagă cu povestea ei de viaţă. Neajunsurile au existat dintotdeauna, casa în care locuieşte de mai bine de 10 ani Adina şi cu familia ei, aparţinând unei cunoştinţe. Mama tinerei a povestit printre lacrimi, despre cum a reuşit să-i crească pe cei 4 copii, dar şi despre cât de greu i-a fost după ce tatăl copiilor a murit."I-am crescut împreună cu soţul, care acum trei ani a murit şi am rămas singură cu ei. M-am angajat şi muncesc pentru ei.", susţine mama Adinei.

Adolescenta a recunoscut că a avut emoţii în momentul în care a ajuns pe podium, fiind copleşită de toată atenţia venită asupra ei, cu toate că nu s-a gândit că ar face vreodată carieră din asta. Adina primeşte zilnic telefoane de la diferite agenţii de modă şi este căutată pentru participarea la diverse evenimente. Totodată, tânăra de-o frumuseţe răpitoare a realizat şi prima ei şedinţă foto, făcând furori în mediul online. Mai ceva ca modelele de rang internaţional, frumoasa Adina a pozat ca şi cum ar fi făcut asta de-o viaţă, cariera de model picându-i ca o mănuşă. Este conştientă de atuurile ei, iar colegii şi prietenii o susţin şi îi doresc tot binele. 

Cea mai mare dorinţă a mamei este să aibă propria casă, un loc stabil unde să-şi crească copiii şi cât mai multă linişte. Femeia întreţine familia dintr-un salariu lunar de 800 de lei şi alocaţia copiilor, în valoare de 600 de lei, descurcându-se foarte greu cu dorinţele pe care cei mici le au.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro