Fiul Zinei Dumitrescu a refuzat să meargă la parastasul de șase luni al „mamei modei românești”! „Asta pare ură”

Fiul Zinei Dumitrescu a refuzat să meargă la parastasul de șase luni! „Asta pare ură” © arhivă

„Mama Zina” s-a stins din viață pe 28 martie la azilul în care și-a trăit ultima perioadă a vieții. Omul care a avut grijă de ea în ceasul morții, Ioan Casian, s-a ocupat și de parastasul de șase luni. Spre uimirea sa, fiul Zinei, Cătălin Negreanu, a refuzat să meargă la pomana „mamei modei românești”.

Ioan Casian, directorul azilului de bătrâni, a organizat parastasul de șase luni al Zinei Dumitrescu din proprii bani. A chemat preotul, mâncarea a fost sfințită, a adus și colivă... totul, pentru sufletul „mamei modei românești”.

Însă, la parastas au fost doar cei din azilul de bătrâni, deși Ioan Casian a invitat și alți apropiați ai Zinei Dumitrescu. Printre cei care au refuzat să vină la pomană se numără și Cătălin Negreanu, fiul Zinei. 

„După ce i-am trimis mesaj, Cătălin mi-a răspuns ceva de genul: Nici nu am de gând! Am mesajul… Am rămas interzis. Înțeleg că nu au fost foarte apropiați, că nu se înțelegeau bine, dar asta pare ură!”, a declarat Ioan Casian, potrivit romaniatv.net.

„Am făcut o pomană, am chemat preotul, a sfințit bucatele de pe masă, am adus colivă, totul așa cum se cuvine. Asta este, la pomană au fost doar cei de la cămin, nimeni altcineva, deși s-au trimis și alte invitații”, a mai precizat Ioan Casian.

Fiul Zinei Dumitrescu a ales incinerarea

Cătălin Negreanu a stârnit reacții acide în trecut, când a decis să incinereze trupul neînsuflețit. La acea vreme, Ioan Casian spunea că Ziua Dumitrescu nu i-a menționat niciodată că și-ar dori să fie incinerată. Fiul ei însă, a fost de altă părere. 

„Prima oară când mi-a spus de incinerare, mi-a spus chiar în ziua în care a decedat. Mi-a spus că a vorbit cu ea cu două dăţi înainte de a o vizita şi dânsa i-a spus că doreşte să fie incinerată”, spunea Ioan Casian.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro