„Paraziții” au câștigat în primă instanță procesul cu Poliția Română

„Paraziții” au câștigat în primă instanță procesul cu Poliția Română © Hepta

Veste bună pentru membrii trupei Paraziţii! Cheloo, FreakaDaDisk, Ombladon şi casa de productie 20cm Records au câştigat în primă instanţă procesul deschis de Sinducatul Naţional al Agenţilor de Poliţie.

Oamenii legii i-au acuzat pe artişti de calomnie, oamenii legii trebuie acum să plătească.

Ziua de marţi, 13, aduce veşti bune pentru Cheloo, FreakaDaDisk şi Ombladon. După ce au fost acuzaţi că versurile melodiei "Antimiliţie" de pe albumul "Arma secretă" conţine versuri care îi calomniază, artiştii au primit câştig de cauză din partea instanţei.

Astfel, membrii trupei Paraziţii şi casa de discuri 20cm Records au câştigat procesul deschis de Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie, împotriva lor, anunţă Mediafax.

Ba mai mult, pe lângă faptul că au câştigat procesul în primă instanţă, Chello, FreakaDaDisk şi Ombladon trebuie să primească de la poliţiştii care i-au reclamat 2.500 de lei. Această sumă reprezintă, de fapt, onorariul avocatului. 

Însă, oamenii legii pot ataca prin recurs decizia instanţei. Dacă asta se va întâmpla, rămâne de văzut. Cert este că, informaţia s-a viralizat rapid în mediul online şi de data aceasta, la fel ca atunci când s-a aflat că sunt acuzaţi de calomnie din cauza unei melodii. 

De altfel, internauţii s-au arătat revoltaţi de decizia Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, dat fiind faptul că un număr uriaş de melodii din acest gen de muzică au versuri deloc prietenoase pentru oamenii legii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro